Alles in balans

Wij maken cutting edge Wordpress websites die je maximale mogelijkheden geven om zelf je content te kunnen onderhouden. Websites die bovendien scoren in Google! Iedere website beschikt over een op maat gemaakt beheersysteem met alle functies die je nodig hebt.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google, maar je hebt niets aan bezoekers wanneer ze komen en gaan zonder een actie uit te voeren (b.v. contactformulier invullen / telefoonnummer bellen / informatie opvragen). Daarom helpen we je ook met de volgende zaken:
  • Wie is je doelgroep?
  • Hoe kun je bezoekers triggeren om op de website te blijven
  • Wat moet er gebeuren op je website?
  • Welke processen dient de gebruiker te doorlopen?
  • Hoe zorg je ervoor dat gebruikers jouw producten afnemen?
  • Wat zijn je Unique Buying Reasons?
  • Hoe kun je klanten behouden?
Wordpress website pakket

 
Vertel ons jouw plannen!


 

Gemakkelijk in beheer

Je hebt geen technische kennis nodig voor ons pakket. Als je kunt lezen en schrijven kun je ook jouw website beheren. Je hebt dus de volledige controle over je business en je bent niet meer afhankelijk van anderen. Mocht je er toch niet uitkomen kun je altijd even met ons bellen.
 

Geoptimaliseerd voor Google

Ons websitepakket is compleet ingericht om hoog te scoren in Google. Door de vele geautomatiseerde optimalisatiefuncties kan Google de website optimaal indexeren. Je hoeft zelf alleen te zorgen voor interessante inhoud, het content management systeem doet de rest!
 
 

Groot aantal modules inbegrepen

Je hebt toegang tot verschillende modules zoals bv: Nieuws, Reviews, Contactformulieren, Social media, Sliders, Google Analytics en nog veel meer...
 

Eenvoudige integratie e-mail marketing

E-mail marketing is een goedkope en effectieve manier van internetmarketing die nog vaak onderschat wordt. Een goede business begint vaak met het opbouwen van een e-mail lijst. Wij integreren je website eenvoudig in je mailing-oplossing.
 
 

Prachtige responsive design

Ons systeem maakt gebruik van een responsive design. Dit wil zeggen dat het design zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker. Iemand die de website bezoekt op een iPhone zal de website anders zien dan iemand die de website op een iPad bekijkt. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, dit is compleet geautomatiseerd.
 

Koppeling met Social Media

Het websitepakket biedt een complete integratie met jouw social media platforms. Wij ondersteunen meer dan 200 social media platforms zoals Google+, Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest, Instagram, Myspace en nog vele anderen. 

Geoptimaliseerd blogsysteem

Bloggen is aan te raden wanneer je hoger wilt scoren in Google. Een blog dwingt je regelmatig nieuwe artikelen te schrijven en hoe meer pagina’s je website bevat, hoe groter de kans is dat een bezoeker er een via Google vindt. Binnen ons systeem kun je gemakkelijk een blog opzetten.

Breadcrumbs

Breadcrumbs (oftewel broodkruimelpad) zorgen ervoor dat de bezoeker het overzicht houdt van de structuur van de pagina. Deze worden automatisch in de website aangemaakt en zijn ook in de Google resultaten zichtbaar. Het zorgt voor een groter gebruikersgemak en een hogere positie binnen Google.
 
 

Contactformulier

De website bevat natuurlijk een contactformulier. Wanneer gebruikers dit invullen krijg je automatisch een e-mail met de melding van de gebruiker. De gebruiker krijgt een on-page verzendbevestiging. Zo voorkom je dat de gebruiker zich afvraagt of het wel succesvol is ontvangen. Je kunt dit formulier uitbreiden met zoveel vragen als je maar wilt.
 

Referenties

Het is gemakkelijk om referenties toe te voegen. Deze referenties kun je in beeld laten scrollen en laten zien op een overzichtspagina's. De referenties bevatten zogenaamde "rich snippets" zodat deze in de zoekresultaten naar voren komen. Met referenties kun je het vertrouwen van de bezoeker winnen.
 
 

Download via e-mail

Het is mogelijk om een artikel / pagina pas zichtbaar te laten maken na het invullen van naam en e-mail. De gebruiker ontvangt dan via e-mail een link naar de pagina. Dit kan een handige tool zijn om effectief aan je mailinglijst te werken.

Zoekfunctie

Via een zoekfunctie stel je gebruikers in de gelegenheid om de inhoud van de website te doorzoeken. Op de website wordt een zoekvak weergegeven die bijhoudt hoe mensen dit zoekvak gebruiken. Zo kun je belangrijke inzichten krijgen in wat gebruikers willen. Voor jouw als site-eigenaar is een zoekvak een informatiegoudmijn, omdat gebruikers bij elke zoekopdracht op jouw site in hun eigen woorden vertellen waarnaar ze op zoek zijn.
 
 

E-mail server

Onze hostingpakketten bieden de mogelijkheid van een eigen e-mail server. Je kunt hier een oneindig aantal e-mail adressen aanmaken, zoals bv info@jouwdomeinnaam.nl. Je hebt de mogelijkheid om vakantieberichten in te stellen, om e-mail door te sturen of om een autoresponder in te stellen. Je kunt de email online bekijken of via jouw eigen e-mail cliënt zoals b.v. Outlook.
 

Enquete

Het is mogelijk om de mening van jouw bezoekers te peilen door middel van een poll aan te maken. Wanneer je een poll aanmaakt stel je een vraag en geef je de antwoorden waaruit de bezoeker kan kiezen. Wanneer je de poll hebt opgeslagen kunnen de bezoekers op de poll gaan stemmen en kun je in het systeem precies de uitslagen bijhouden.
 
 

Facebook likebox

De Facebook Like Box is een sociale plugin en kan op een website worden geplaatst om meer aandacht en ‘Likes’ te generen voor een Facebook Pagina. De Like Box geeft weer hoeveel Facebook gebruikers Fan zijn van de Facebook pagina en welke vrieden dit ook zijn. In de Like Box staat tevens een ‘Like-knop’ waarmee bezoekers van de website direct Fan kunnen worden van een Facebookpagina. Ook is het mogelijk de laatste berichten van de Facebook Pagina weer te geven in de Like Box.
 

Foto galerij met drag & drop

Het systeem bevat een foto galerij waarin je gemakkelijk verschillende albums kun aanmaken. Per album kun je een oneindig aantal foto's plaatsen. Dit gaat gemakkelijk via drag & drop. Je sleept de foto's gewoon vanuit je harde schijf naar de website.
 
 

Agenda

Het systeem bevat een agenda waarin je gemakkelijk agendapunten kunt toevoegen. Je kunt ervoor kiezen of je een jaar / maand / week / dag overzicht wilt tonen op de website. Ook kun je ervoor kiezen om de agenda in een blokje beschikbaar te maken zodat je dit b.v. op iedere pagina aan de zijkant kunt plaatsen.
 

Backups

Onze server draait iedere week een aantal back-ups van jouw website. Stel dat er ooit iets fout gaat kunnen wij dit altijd herstellen naar 24 uur terug. Je bent dus altijd verzekerd dat je gegevens veilig zijn.
 
 

Gerelateerde items

Je kunt pagina's aan andere pagina's koppelen. Deze pagina's komen dan onderaan de pagina te staan waaraan ze zijn gekoppeld. Zo kun je gebruikers andere pagina's aanbieden die ze misschien anders niet zouden bezoeken.
 

Huisstijl

De website wordt compleet opgeleverd in jouw eigen huisstijl. Wanneer je nog geen eigen huisstijl hebt kunnen wij deze ook voor je realiseren. Wanneer je voor het Enterprise pakket gaat wordt een ontwerp op maat gemaakt.
 

Geautomatiseerde links

Het toevoegen van interne links is volledig geautomatiseerd binnen ons systeem. Vanuit een overzicht pagina kun je met één klik op de knop een woord over de gehele website linken naar een pagina. Dit "intern linken" zorgt voor een hogere positie binnen Google.
 

Internet strategie

Je hebt niets aan een mooie website, je hebt ook niets aan een drukbezochte website wanneer de gebruiker niet op de website doet wat jij wilt. Dit kan het invullen van een contactformulier zijn, het afnemen van een dienst, het kopen van een product, het bellen van een nummer, het inschrijven op een mailinglijst en noem maar op. Wij zorgen ervoor dat het doel van de website optimaal bereikt kan worden door een goede strategie te bepalen.
 
 

Login gedeelte

Het is mogelijk om binnen de website een apart login gedeelte te maken voor bijvoorbeeld medewerkers. Je kunt personen koppelen aan zogenaamde "rollen". Aan deze rollen kun je rechten toewijzen zodat je kunt instellen wat een "rol" wel en niet mag. Hiermee is het mogelijk een soort intranet systeem te bouwen voor je bedrijf.
 

Meta tags

Voor Google is het belangrijk om de juiste titel en omschrijvingen mee te geven aan de pagina's. Ons systeem doet dit volledig automatisch wanneer je een pagina aanmaakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen.
 
 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen zijn handig om de bezoeker antwoord te geven op vragen die vaker voorkomen. Wanneer de bezoeker op de vraag klikt, klapt deze in een animatie open en wordt het antwoord zichtbaar.
 

Video's via Youtube

Via het systeem kun je gemakkelijk video's online plaatsen via YouTube. Denk b.v. aan promotiefilmpjes of productinformatie. Het plaatsen gaat gemakkelijk door de link te plakken, maar wij kunnen ook jouw YouTube kanaal koppelen indien gewenst.
 
 

Nieuwsberichten

In het systeem kun je gemakkelijk nieuwsartikelen invoeren. Je kunt deze op een pagina weergegeven, maar ook in de zijbalk. Per nieuwsbericht kun je ook gemakkelijk afbeeldingen toevoegen.
 

Reageren via Social media

Ons systeem biedt de mogelijkheid om gebruikers een reactie achter te laten via Social Media. Dus wanneer de gebruiker een blog leest op jouw website kan hij/zij via zijn/haar Facebook (of Twitter / Google+) account een reactie achter laten. Zo hoeven gebruikers niet nog eens een extra account aan te maken en zullen zij eerder reageren.
 
 

Rich snippets

Rich Snippets zijn stukjes code waarmee de zoekresultaten in Google verrijkt kunnen worden. Een voorbeeld daarvan is de foto van de auteur van een pagina, maar ook bv video's of andere zaken. Rich Snippets hebben een positieve invloed op Google. Ons systeem genereert deze automatisch.
 

Salespage

Een salespage is een pagina die ontworpen is om de bezoeker aan te zetten tot een bepaalde actie. Doordat je op deze pagina niet kunt doorklikken en alle afleiding op deze pagina is weggehaald is de kans groter dat de klant tot deze actie over gaat. Met één klik op de knop kun je zo'n salespage in ons systeem aanmaken.
 
 

Schone code

De website is opgebouwd uit schone code (HTML5/CSS3) volgens de laatste webstandaarden. Websites die aan deze standaarden voldoen scoren hoger in Google.
 

Schone URL's

Het is belangrijk voor Google om een nette URL te maken voor een pagina. In ons systeem gebeurd dit volledig automatisch. Natuurlijk kun je er ook zelf voor kiezen om een eigen URL aan je pagina toe te wijzen.
 
 

Slider

Het aanmaken van een slider gaat zeer gemakkelijk. Je sleept de afbeeldingen naar de website, stelt de volgorde in en voert de tijd in. Na het opslaan worden de afbeeldingen achter elkaar getoond aan de hand van de ingevoerde tijd.
 

Snelle laadtijd

Al onze websites worden gehost op onze eigen server. Deze server is volledig geoptimaliseerd voor Drupal waardoor de website een snelle laadtijd heeft. Een snelle laadtijd zorgt weer voor een hogere positie binnen Google en een groter gebruikersgemak.
 
 

Spamfilter

De website bevat een koppeling met Mollom.com, deze dienst zorgt ervoor dat alle aanmeldingen op de website worden getest op spam. Zodra de website een aanmelding verdenkt van spam zal de bezoeker een code moeten overtypen. Zo voorkom je irritante robot aanmeldingen op je systeem.
 

Teller

Je hebt de mogelijkheid om op een bepaalde pagina een teller te plaatsen. Deze teller kun je bijvoorbeeld toevoegen aan een actie pagina om de klant erop te wijzen dat de actie binnen een bepaalde tijd afloopt. Het is bewezen dat dit de verkoop ten goede gaat.
 
 

Twitter

Wanneer je een Twitter account hebt kunnen wij deze koppelen aan de website. Zo zijn jouw laatste Tweets altijd op de website zichtbaar.
 

Vacatures

Met de vacature module kun je heel gemakkelijk vacatures toevoegen aan de database. Je klikt op de knop "VACATURE TOEVOEGEN" en vult de velden in (Titel / Functie / Regio / Organisatie / Soort). Je vult de datum in waarin de vacature zichtbaar moet zijn en slaat de vacature op. Gebruikers kunnen reageren via de website