In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Hét CMS dat vooruit kan: Drupal 8 is mobile first en 7x meer

Drupal website

De keuze voor een CMS kan lastig zijn, maar niet als het aan de ontwikkelaars van Drupal ligt. Een Drupal website is dankzij Drupal 8 standaard Mobile First en biedt daarnaast 7 andere belangrijke voordelen. Het Content Management Systeem biedt de ideale ervaring voor auteurs en kan nog een lange tijd mee. De performance is uitstekend en zowel upgrades als groei lijken nog flink vooruit te kunnen. De kwaliteit van websites die Drupal 8 gebruiken is uitstekend en je kunt volledig ‘eigenaar’ worden zonder Vendor Lock-in.


Vanaf een smartphone tot het breedste scherm

Het gebruik van onze smartphone neemt nog altijd hand over hand toe. Google ontwikkelde Accelerated Mobile Pages en matige presentaties op mobiele schermen wordt keihard afgestraft in de verschillende zoekmachines.

Drupal 8 is daar daarom volledig op ingericht. De website schaalt perfect op het relatief kleine scherm van een smartphone, zodat de gebruiker alle belangrijke informatie direct bij de hand heeft. Wordt het scherm groter, zoals op een phablet (smartphone - tablet), een tablet, een laptop of uiteindelijk een desktop met een groot display? De website schaalt moeiteloos mee en presenteert de informatie die de bezoeker graag wil zien.


Geen aparte mobiele website meer

Dankzij Drupal 8 heb je definitief geen mobiele website meer nodig, in plaats daarvan biedt een enkele website de mogelijkheid om alle bezoekers te bedienen. Dat voorkomt updates op twee verschillende platformen en de foutjes die daardoor gemakkelijk in de content kunnen sluipen. Geen zorgen meer over synchronisatie en de optimalisatie voor zowel mobiel als voor desktop. Dat kan voortaan met één website, dankzij een CMS dat daar vanaf de grond af aan voor is opgebouwd.


Ondersteuning voor ‘Headless Drupal’

En tenslotte, Drupal 8 biedt ondersteuning voor ‘Headless Drupal’. Dat wordt een meer technisch verhaal, maar zorgt er vooral voor dat verschillende applicaties de mogelijkheid hebben om data van een Drupal-website in te laden. Het is dan niet meer nodig om de website zelf te bezoeken, terwijl het wel mogelijk is om daar data uit te laden en informatie te verzamelen voor de gebruiker.

Op die manier voldoet Drupal 8 aan de meest moderne wensen op het gebied van technische mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Een gouden combinatie die de Drupal website ideaal maakt voor een grote groep gebruikers. Professionele mogelijkheden, zonder een lastig CMS waar alleen de programmeur of systeembeheerder mee uit de voeten zou kunnen.

Meer weten over een Drupal website of daarvoor een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op, we horen graag van je.