In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Webdesign

Hier vind je allerlei tips en informatie over webdesign.
Drupal website
Opgebouwd als Mobile First CMS: Drupal 8. Mobielvriendelijk en 7 andere belangrijke voordelen van dit moderne Content Management Systeem.
Drupal webdesign
Bezoekervriendelijk webdesign: 4 quick-wins om beter van start te gaan. Gebruik een Drupal design voor een geslaagd websiteontwerp.
Mobielvriendelijke Drupal Website
Mobielvriendelijke website laten maken? 4 praktische tips om concrete aanpassingen te doen. Responsive Drupal website laten maken.
Drupal website laten maken
4x psychologische beïnvloeding om meer te verkopen met je website. Succes gegarandeerd met deze slimme psychologische trucs.
Drupal mobile friendly
Een mobielvriendelijke website maken: dat is de nummer één prioriteit voor gebruikers die werken met SEO. Snelheid staat op de tweede plaats.
Webdesign Trends
Drupal website laten maken op basis van de designtrends voor 2017? We zetten 4 van de ontwerp trends voor je op een rij.
Drupal website
Drupal website maken? Schakel de specialisten in. Schaalbaar en mobile-first in 2017, om het nieuwe jaar goed van start te gaan.
Website Programmeren

Zou iedereen moeten leren coderen? Als het aan wijlen Steve Jobs lag wel: “I Think everybody in the country should learn how to program a computer because it teaches you how to think”.

UX design
Meer conversie op je website dankzij slim UX Design. Gebruik witruimte en een eigen 404-pagina. Wees bezoeker vriendelijk voor meer succes.
Mobiele website
Mobiele ervaring online optimaliseren? Gebruik de camera, voeg een API toe en maak e-mails mogelijk. Handige tips voor Drupal websites.