In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Social media

Hier vind je allerlei tips en informatie over social media.
Instagram
Succesvol adverteren op Instagram. 4 tips om er alles uit te halen wat erin zit als je via de sociale media adverteert.
Social Proof
Verbeter de online conversie: 4 tips voor effectief social proof. Zet de kracht van sociaal bewijs in via de sociale media en op je website.
Social Media
Meer bereik creëren via Facebook. Gebruik live video, vertel een verhaal, maak nieuwsgierig en… Betaal voor posts. Tips voor Facebook-bereik.
Meer uit de social media-kanalen halen? 4 handige tips voor monitoring, het beste moment om te plaatsen en uitgebreide analyses.
Vier de kleine overwinningen, maak vrienden van connecties en maak het persoonlijk. Boek kleine vooruitgang en word geen stalker.
Nuttige tips voor een goede Facebook update
Hieronder vind je wat tips die je kunt gebruiken voor je Facebook status update. Probeer eens wat uit en kijk wat het resultaat is.
Tips om je Facebookpagina te promoten

Wil je jouw Facebookpagina promoten? In dit artikel vind je handige tips om je Facebookpagina een boost te geven.

Facebook Call To Action Button

Je kunt op je zakelijke pagina nu een Call To Action button toevoegen. Dit gaat in Facebook erg gemakkelijk. Login op Facebook en ga naar je zakelijke pagina. Je ziet hier een knop "AANZET TOT ACTIE MAKEN", hier kun je op klikken.

Beste tijd Facebook bericht
Wat is de beste tijd voor een Facebook bericht. Zeker als zakelijk Facebook gebruiker wil je graag weten wanneer het de beste tijd is om een bericht te plaatsen. Op welke tijd krijg je de meeste interactie van je fans?
Uitnodigingen Facebook blokkeren

Iedereen kent het wel, die irritante uitnodigingen op Facebook waar niemand op zit te wachten. Misschien heb je zelfs nooit van het spel gehoord. Wat weinig mensen weten is dat je het gelukkig heel gemakkelijk kunt uitschakelen.

De stappen zijn als volgt: