In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Vertel over het grootste geheim van je bedrijf (en creëer meer bereik)

Anders

Eén van de beste methoden om meer bereik te creëren met je website is niet bepaald de meest voor de hand liggende. Online praten veel dienstverleners elkaar min of meer na, door vergelijkbare blogartikelen te schrijven en te delen. Uit de praktijk blijkt dat het juist interessant is om eens een andere mening te verkondigen of een vernieuwende techniek te beschrijven. Juist zodra het anders is dan wat anderen doen levert dit aandacht op.

Dat valt psychologisch goed te verklaren, omdat ons brein de omgeving scant en alleen dat doorgeeft aan het bewustzijn dat opvalt.


Durf het eens anders te doen

Durf het daarom eens anders te doen, anders dan de gebruikelijke conventies. Ga niet zomaar mee wat anderen zeggen over de manier van werken, maar denk goed na over de identiteit van je bedrijf en de manier waarop je werkt. Er is ongetwijfeld iets dat je totaal anders doet dan anderen, omdat dit de reden is dat je kunt bestaan. De eigen werkwijze of eigen opvattingen van een onderneming spreken klanten aan en zorgen voor de mogelijkheid om opdrachten te doen.


Reuring creëren met een blog

Tegelijkertijd kun je op die manier eenvoudig reuring creëren, bijvoorbeeld al met een opvallende titel. Trek daarmee direct de aandacht. Door aan te geven dat je een geheim prijsgeeft (zoals in de titel boven dit artikel) of door aan te geven dat je het helemaal anders doet. Geef aan wat alle anderen wat jou betreft verkeerd doen en vertel vervolgens hoe jij dat aanpakt.

Op die manier creëer je eenvoudig reuring. Tip: deel het artikel via de sociale media, zoals LinkedIn. Anderen zullen er waarschijnlijk op reageren, waardoor je meer gaat opvallen. Niet iedereen zal het met je eens zijn, maar je komt in ieder geval onder de aandacht.


Meer bereik voor de website

Het resultaat? Je creëert eenvoudig meer bereik voor je website. Je hebt de kans om een groter bereik te creëeren, door meer mensen te bereiken. Het worden niet allemaal nieuwe klanten, maar door de kring groter te maken heb je automatisch meer kans dat er nieuwe klanten bij zullen zitten. Het zijn de meest opvallende blogs die de meeste lezers trekken, omdat het anders is dan wat veel mensen elders al lezen.


Drupal website laten maken

En nog geen kans om te bloggen, maar daar wel graag mee starten? Dan kun je een Drupal website laten maken. Daarmee zorg je ervoor dat je eenvoudig artikelen kunt plaatsen en daarmee voor reuring kunt zorgen. Meer weten over een Drupal website en hoe je die kunt laten maken of hoe je daarmee een eigen blog kunt starten? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.