In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Internet

Hier vind je allerlei tips en tools wat met internet te maken heeft.
Bezet domein kopen

Wat zijn de mogelijkheden bij een bezet domein? Twee omwegen of onderhandelen. Bezet domein kopen en daar een website op (laten) bouwen.

Registreer de ideale domeinnaam voor je website. Bekijk online de recent verwijderde domeinnamen of check tot 500 stuks tegelijk.
Domeinnaam
De gTLD’s die nog beschikbaar zijn bieden kansen. Registreer een succesvolle domeinnaam + extensie en laat een Drupal website maken.
Internet
Is het internet eigenlijk veel veranderd sinds een aantal jaren geleden? Afgaande op de technieken waar we vandaag de dag mee werken, maar wat blijft daar van over wanneer we inzoomen op vier belangrijke kenmerken?
We gaan in op je website als marketingkanaal, de website als verkoopkanaal, het gebruik van Flash, voldoende contrast in de tekst en de toekomst van websites
Internet Tips

25 jaar internet heeft ons ontzettend veel geleerd over de ideale opbouw en het beste beheer van een website. In deze reeks zetten we 25 belangrijke tips voor je op een rij, waar je online direct je voordeel mee kunt doen.

Deel 4: 25 belangrijke tips op basis van 25 jaar internet

We maken inmiddels ruim 25 jaar gebruik van het internet, wat betekent dat we behoorlijk wat best practices hebben ontdekt. Benieuwd naar slimme tips voor je webdesign waarmee je ervoor zorgt dat je een succesvolle website neer kunt zetten?

Internet tips
We zijn aanbeland bij deel 3 van de serie, waarin we 25 belangrijke tips voor een geslaagd webdesign delen. We gebruiken 25 jaar internet als enorme vergaarbak van kennis.
internet tips
Deze week gaan we in op 4 andere tips. Zorg ervoor dat je zorgt voor vertrouwen, maak gebruik van de sociale media en wees vanaf het eerste moment helder.
25 belangrijke tips op basis van 25 jaar internet
Het internet bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Wat hebben we in die periode geleerd en hoe kun je daar op dit moment gebruik van maken voor een succesvolle website?