In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Voorkom fake nieuws op je website: 16 tools en op de juiste wijze citeren

Nieuws op website

Fake nieuws is met name online een groot probleem, lezers vertrouwen online niet zomaar meer wat je zegt. Gebruik je een Drupal website of een ander CMS en houd je een blog bij? Zorg er dan dus voor dat je betrouwbaar bent. Gebruik handige tools voor een kwalitatief goed verhaal en zorg ervoor dat je op de juiste wijze andere bronnen citeert.


Citeren van andere bronnen

Om andere bronnen goed te citeren zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Het kan zijn dat je verwijst naar de ideeën van andere bloggers of dat je bepaalde zinnen letterlijk wilt overnemen, uiteraard zonder dat Google je beticht van dubbele content.

Ten derde kun je willen inspelen op nieuws dat naar buiten is gekomen, zonder dat je wordt bestraft voor het overnemen van bepaalde ideeën of stukken tekst. In alle scenario’s is het van belang om de bron op de juiste wijze te citeren, zodat je lezer ook het oorspronkelijke artikel erbij kan maken om na te gaan hoe het precies zit. Met tips voor de drie verschillende scenario’s kun je met het oorspronkelijke en gelinkte artikel zelf aan de slag om dit netjes in orde te maken en aan je betrouwbaarheid te werken.


16 tools voor kwalitatief goede content

Bovendien is het verstandig om je altijd te richten op kwalitatief hoogwaardige content, in alle aspecten die daarbij betrokken zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je werkt vanuit een uitstekende werklocatie, dat je een goede brainstorm houdt en dat je vervolgens optimaal creatief aan de slag gaat. Dat klinkt wat vaag en abstract, maar daar zijn 16 handige tools voor beschikbaar. Met de tools die SEMRush op een rij zet kun je goed uit de voeten en zorgen voor een creatief proces waarmee je hoge kwaliteit kunt afleveren. Het resultaat? Content waar je lezers op kunnen vertrouwen, mits je netjes de bronnen die je gebruikt citeert natuurlijk.


Drupal website laten maken

Om je blogs te publiceren kun je bijvoorbeeld een Drupal website laten maken, die onder andere standaard mobielvriendelijk is. Dat betekent dat je voldoet aan een belangrijke voorwaarde die Google stelt aan websites, anno 2017.

We vertellen je graag meer over het Drupal CMS en het type website dat we daarmee voor je kunnen bouwen, zodat je daar volledig op kunt vertrouwen en je een betrouwbaar verhaal naar je lezers of klanten kunt neerzetten. Meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.