In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Google

Hier vind je allerlei tips en informatie over Google.
Kans maken tussen de Google Featured Snippets? Gebruik deze 3 type zoektermen. Beantwoord vragen, presenteer feiten en maak vergelijkingen.
Aandacht voor de SEO-titel, de URL en de meta-beschrijving. Handige tips en concrete richtlijnen voor de ideale lengte in karakters.
URL
Registreer deze extensies maar niet. 10x een jungle van schimmige websites met een zweem van onbetrouwbaarheid daar omheen.
Rich Snippets
Kun je artikelen markeren voor Google Featured Snippets? Nee, dat kan niet. Je kunt de kans erop wel zo groot mogelijk maken.
Drupal HTTPS
Google zinspeelt op waarschuwingen voor HTTP-websites, heftiger dan nu het geval. Websites kunnen niet meer zonder HTTPS-verbinding.
Accelerated Mobile Pages (AMP)
Wat is de invloed van AMP’s op SEO en de vindbaarheid? Over dit nieuwe fenomeen voor mobiele pagina’s bovenaan de zoekresultaten.
Drupal https
HTTPS lijkt de vindbaarheid van websites inderdaad te verbeteren. Onderzoek door SEMRush naar de claim van Google uit 2014.
Google Penalty
Google zou werken aan Penalty’s voor pop-ups. Wat speelt er, wat kun je hier tegen doen en hoe denk je als Google voor je website optimalisatie?
5 Praktische tips om te zoeken in Google

Zoek je een specialist in websites, webdesign of online marketing? Je kunt daarvoor de reguliere zoektermen [website maken], [webdesign] of [online marketing] gebruiken, maar wist je dat de Google zoekmachine tot veel meer in staat is? Je zorgt er met de volgende 5 tips voor dat je exact vindt wat je zoekt, bijvoorbeeld op basis van de titel, binnen een bepaalde website of op basis van synoniemen van je zoekterm.

Fetchen als Google
Fetchen als Google. In Google Webmaster Tools kun je de sitemap van jouw website regelmatig aanbieden om ervoor te zorgen dat nieuwe pagina's sneller worden geindexeerd. Dit kan soms dagen of weken duren voordat Google de pagina gecrawld en geïndexeerd heeft.