In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Wat zijn de voordelen van een Drupal website?

Drupal is een populair Content Management Systeem, een CMS dat je kunt gebruiken om zelf je website te beheren. Het is een CMS dat eenvoudig werkt, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op professionele mogelijkheden en functies. Een Drupal website biedt tal van voordelen, waarvan we er een aantal voor je op een rij zetten.


Een Drupal website:

  • Is uitstekend vindbaar
  • Laat zich gemakkelijk beheren
  • Heeft tal van ingebouwde modules
  • Werkt ook uitstekend op mobiele apparaten

Uitstekende vindbaarheid en gemakkelijk beheren

Je zorgt met een Drupal website haast automatisch voor een goede vindbaarheid. We verzorgen de technische optimalisatie, waarmee je direct van start kunt met goede SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, waarmee je ervoor zorgt dat je de website opbouwt in lijn met de richtlijnen zoals Google die hanteert. Het resultaat? Je website is goed vindbaar op de voor jou belangrijke termen, zodat je een zo groot mogelijke groep (nieuwe) bezoekers kunt aanspreken.

Bovendien kun je een Drupal website heel gemakkelijk zelf beheren, daar heb je geen technisch specialist voor nodig. Kun je werken met Windows en Word of Mac OS X en Pages? Dan beschik je over voldoende technische kennis om ook een Drupal website bij te kunnen houden. We leveren je website op met een eenvoudig beheersysteem, zodat je alle instellingen aan kunt passen of je gewoon af en toe een nieuw artikel of stuk tekst op de website kunt plaatsen.


Inbegrepen modules

Een Drupal website zit standaard vol met tal van modules, die je op basis van je eigen voorkeuren kunt in- of uitschakelen. Je hebt toegang tot bijvoorbeeld een agenda, een blog, een contactformulier, de sociale media, enquêtes, een foto-galerij en een video-galerij. Bovendien kun je nieuwsberichten plaatsen, reacties toestaan en gebruik maken van sliders, Google Analytics, een vacaturebank of FAQ. Is dat je nog allemaal wat teveel voor je Drupal website? Geen probleem, je bepaalt zelf welke modules je wilt inschakelen en waar je aan de andere kant (op dit moment) geen behoefte aan hebt.


Drupal website ook op mobiel

Tenslotte werkt een Drupal website uitstekend op een desktop computer of laptop computer, net als op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Je website komt goed naar voren op alle verschillende schermen, dankzij het responsive webdesign. We zorgen er daarmee voor dat bezoekers je zowel vanaf hun vaste computers als de meest mobiele apparaten kunnen benaderen, je kunt je altijd uitstekend online presenteren.


Ook een Drupal website laten bouwen of je huidige website laten omzetten? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.