In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk

Drupal | E-Commerce | Google | Marketing | SEO | Social media | Usability | Webdesign

Wat heeft het Drupal CMS te bieden?

Drupal website laten maken

Benieuwd naar het Drupal CMS? Het is een van de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets, je kunt rekenen op een groot aantal voordelen. Het gaat om meer dan 30 verschillende Unique Selling Points, waarvan we er hier een aantal uit zullen lichten.


Onbeperkte content in Drupal

Het Drupal CMS biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om op meerdere fronten onbeperkte hoeveelheden content toe te voegen. Wil je afbeeldingen plaatsen, bijvoorbeeld bij de producten die je aan wilt bieden? Je kunt zoveel afbeeldingen plaatsen als je wilt, iets dat je bovendien gewoon zelf kunt. Wil je een foto plaatsen voor iedere werknemer? Geen probleem.

Daarnaast kun je binnen een Drupal website een onbeperkt aantal pagina’s toevoegen en kun je zoveel links aanmaken als je zelf wilt. Je kunt video’s toevoegen via Youtube en er met de handige foto- en videogalerij voor zorgen dat je altijd en overal de juiste beelden kunt tonen.


Handige aanvullende modules

Uiteraard kun je daarnaast gebruik maken van een aantal handige modules binnen het Drupal CMS. Wist je bijvoorbeeld dat je een automatisch contactformulier kunt toevoegen of je gebruik kunt maken van een slider in de header? Je kunt een offerteformulier op je website gebruiken of er met nieuwsberichten voor zorgen dat je bezoekers op de hoogte kunt houden van wat er speelt.

Google Maps laat zich gemakkelijk in Drupal integreren en ook een blog kun je eenvoudig zelf gaan gebruiken. Wil je op de website een enquête houden of er met een agenda voor zorgen dat anderen de planning kunnen inzien? Drupal is een zeer compleet CMS, waar je op tal van verschillende manieren gebruik van kunt maken.


Eenvoudig te beheren en uit te breiden

Bovendien valt Drupal heel eenvoudig uit te breiden en is het een Content Management Systeem dat je gewoon zelf kunt beheren. Het beheersysteem werkt net zo gemakkelijk als je eigen computer, terwijl je op basis van een editor die lijkt op Microsoft Word content toe kunt voegen of kunt wijzigen.

Met het Drupal CMS heb je geen technische kennis of technische specialist meer nodig om de website voor je bij te houden. Het is in plaats daarvan voldoende om zo af en toe in te loggen en het beheer over de website te voeren. Wat dat betreft komt alles automatisch in orde, het werkt ontzettend eenvoudig.


Sociale media en zoekmachine optimalisatie

Tenslotte kun je binnen het Drupal CMS onder andere rekenen op handige mogelijkheden op het gebied van social media en zoekmachine optimalisatie. Dat betekent dat je via de sociale media aan je online invloed kunt werken, je kunt zorgen voor een integratie met de bekende platforms. Dankzij de goede zoekmachine optimalisatie is een website in Drupal standaard goed vindbaar, vooral wanneer je daarnaast de juiste zoekwoorden en voldoende content gebruikt.

Ook gebruik maken van een Drupal website of benieuwd hoe we je huidige design kunnen omzetten? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we je er graag meer over.