046 426 3207    info@dreamwebs.nl
Maak je website succesvoller!
Website tips
macbook.png

Je hebt niets aan een mooie website ...

Als hij niet SUCCESVOL is!

Een goede website verdiend geld ...

Met ons systeem versla je al je concurrenten!

macbook.png

Website laten maken geschikt voor elk apparaat

Website laten maken
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Vele marketing functionaliteiten en mogelijkheden
  • Ons website pakket verhoogt jouw conversie
  • Aandacht en service staan voorop! Lees onze referenties
  • Niet tevreden? Geld terug!

  Bekijk alle mogelijkheden!

Vele tevreden klanten gingen je voor en hebben door Dreamwebs een website laten maken. Lees onze referenties. Heb je vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons vandaag nog:

046 426 32 07


Een website maken die succesvol is

Een website laten maken houdt niet alleen het bouwen van een website in. Want wat heb je aan een mooie website die niet succesvol is? Wij bouwen websites die zorgen voor een hoge conversie door gebruik te maken van verschillende marketing functionaliteiten. Onze websites zijn geschikt voor elk apparaat en hebben een professioneel design, uniek op maat gemaakt. Onze websites zorgen niet alleen voor een hoge positie binnen Google, maar zorgen ervoor dat de klant doet wat jij wilt!

Wat kost een succesvolle website laten maken bij Dreamwebs?

Voor het laten maken van een website ben je bij ons een vast bedrag kwijt. Wij houden van vaste en duidelijke prijzen zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij dit website pakket ontvang je vele website modules die allemaal in het pakket zijn inbegrepen. Deze modules zijn allemaal gemakkelijk in beheer door ons gebruiksvriendelijke CMS.

Wat zijn de onderhoudskosten voor een website?

Bij iedere website die wij opleveren krijg je een uitgebreid hostingpakket. Dit pakket kost slechts een tientje per maand en wordt jaarlijke vooraf in rekening gebracht. Met dit pakket ben je voorzien van uitgebreide service en ondersteuning en is jouw website beveiligd tegen hackers en verzekerd van een dagelijkse backup. Dus mocht je ooit een grote fout maken kunnen we jouw website altijd herstellen naar 24 uur terug.

Wij maken websites die zorgen voor meer omzet

Je hebt niets aan een mooie website die goed gevonden wordt wanneer de website niet zorgt voor conversie. Doordat wij gebruik maken vele marketing functionaliteiten zorgen wij ervoor dat de bezoeker van jouw website doet wat jij wilt. Dit kan het invullen van een contactformulier zijn, het bellen van een nummer, het kopen van een product of het afnemen van een dienst. Samen bepalen wij een internet strategie die de basis zal vormen voor jouw succesvolle website!

Gemakkelijk in beheer

Wij hebben een eigen systeem ontwikkeld binnen Drupal. Dit website systeem is compleet geoptimaliseerd zodat het gemakkelijk in beheer is. Bij dit website pakket ontvang je een uitgebreide handleiding en video instructies zodat je gemakkelijk kunt zien hoe je de website kunt aanpassen.

Een website laten maken geschikt voor elk apparaat, goed vindbaar, hoge conversie!
Dreamwebs
5 based on 38 reviews